woensdag
mrt062024

Kennismakingsclinics Padel - Meld je aan!

 

zondag
dec102023

Succesvolle onderhoudsdag - alle helpers bedankt! 

Afgelopen weekend zette een enthousiaste groep leden zich in voor een uitgebreide onderhoudsdag op onze accommodatie. Met de herfst in volle gang werden belangrijke werkzaamheden verricht om de faciliteiten in goede conditie te houden.

De tennisbanen zijn winterklaar gemaakt, hiervoor zijn onder andere de netten en bankjes schoongemaakt en opgeborgen. Tegelijkertijd is van de gelegenheid gebruik gemaakt om de opslagcontainer helemaal op te ruimen. Daarnaast zijn alle heggen bijgeknipt, zowel bij de tennisbanen als bij de parkeerplaats. Als laatste zijn alle bladeren opgeruimd bij de padelbanen en jeu-de-boules banen.

Naast zes volwassen leden kwam ook één van onze jeugdleden helpen. Een super voorbeeld voor de vereniging!

Een groot dankjewel aan alle leden die hebben bijgedragen aan deze onderhoudsdag!

zondag
okt152023

Geslaagde Open Dag op zaterdag 7 oktober!

Op zaterdag 7 oktober opende TPV Valkenburg haar deuren, zodat Valkenburg en omgeving kon kennismaken met de vereniging en haar sporten. Naast tennis en jeu de boules biedt de vereniging sinds kort ook padel aan, hier was dan ook veel belangstelling voor. We kijken terug op een hele geslaagde dag!

Belangrijk onderdeel van de dag waren de padel clinics, waarbij de trainers van Fun in Tennis de deelnemers lieten kennismaken met padel. Eerst werden de belangrijkste basisslagen uitgelegd, daarna was er ruimte voor een wedstrijdje. Naast de padel was er ook de ruimte om tennis en jeu de boules uit te proberen.

Naast sport was er uiteraard ruimte voor gezelligheid op het terras, het prachtige weer zorgde er voor dat hier volop van genoten werd. Een heel aantal enthousiaste deelnemers besloten zich bovendien ter plaatse in te schrijven voor het lidmaatschap, welkom aan alle nieuwe leden!

We willen alle bezoekers, instructeurs en vrijwilligers bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag. Geïnteresseerd in het lidmaatschap of wil je meer informatie over onze club? Neem gerust contact met ons op.

 

dinsdag
sep192023

Bokketoernooi 2023

 

zondag
sep102023

Open dag 7 oktober 2023 – Aanmeldingen open!

Op 7 oktober 2023 organiseert TPV Valkenburg een open dag, we verwelkomen je graag!

De perfecte kans om kennis te maken met padel en tennis, en natuurlijk met onze vereniging. Je bent vanaf 10:00 van harte welkom op de Burgemeester Henssingel 6 om een balletje te slaan.

Er zijn padel clinics, en daarnaast is er de mogelijkheid om tennis uit te proberen. Uiteraard mag je ook gewoon langs komen om te kijken en/of de sfeer te proeven!

Wil je meedoen met een padel clinic? Meld je dan even aan via https://meetandplay.nl/event/2964, of stuur even een mailtje naar info@ltc-valkenburg.nl.

Graag tot dan!