« LTC Valkenburg krijgt vergunning voor twee padelbanen; opening in september 2023 | Main | Succesvolle kinder tennisclinic »
maandag
jun192023

Tennisclinic viel in de smaak!

Afgelopen zaterdagochtend 17 juni heeft de tennisclinic voor volwassenen plaatsgevonden. Als organisatie kijken we terug op een mooi, zonnig en geslaagd evenement!

De clinic begon met een aantal speloefeningen om gevoel te krijgen bij de beweging van de tennisbal. Daarna hebben de trainers de deelnemers spelenderwijs laten oefenen met de basisslagen verdeeld over de banen, zoals de forehand, backhand en service van tennis. Halverwege werd er een welverdiende pauze ingelast, gezien ook het warme weer, en kregen de deelnemers en trainers een Limburgs stuk vlaai aangeboden om het energiepeil weer op orde te brengen voor de 2e helft. Na de pauze werden de deelnemers verdeeld in groepen (al naar gelang ervaring met tennissen).

Als afsluiting werd er een ludiek spel gespeeld waarbij volop inzet getoond werd om te winnen! Dit onder het toeziend oog van de jeugdige supporters. Na afloop was er uiteraard tijd voor een verfrissend drankje op het terras en tijd voor een terugblik. De meeste deelnemers was het zo goed bevallen dat ze zich afgelopen weekend aangemeld hebben als lid! Een woord van dank voor de trainer Jos Menten en kantinebeheerder Ger Habets voor de goede verzorging!

Om jullie een indruk hiervan te geven volgen hieronder een aantal impressies. 




Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>